Belangrijke update over onze levertijden: verlenging lockdown en winters weer - Valante

Belangrijke update over onze levertijden: verlenging lockdown en winters weer

U hebt ongetwijfeld al vernomen uit de media dat het kabinet de huidige coronamaatregelen verlengde tot 2 maart. Dat betekent dat niet-essentiële winkels hun deuren langer moeten sluiten en alleen met een afhaallocatie mogen werken. Daardoor worden er ook meer online bestellingen geplaatst dan gewoonlijk rond deze tijd van het jaar.

Ondertussen is ook koning winter neergestreken in onze contreien. Dat alles maakt het bijzonder moeilijk werken voor vervoerders. Wij kunnen alleen maar bewondering hebben voor de dappere bezorgers die deze barre weersomstandigheden trotseren om onze pakjes tot bij u te brengen!

U moet daardoor wel soms rekening houden met vertragingen in de levering van uw pakje. De sorteercentra van onze vervoerder draaien 24/7 op volle toeren en doen er alles aan om deze vertragingen zo beperkt mogelijk te houden.

Deze vertragingen doen zich dan voor in de sorteercentra omdat zij het grote volume niet altijd kunnen verwerken. Bovendien is ook de aanvoer naar de lokale postdiensten vertraagd door de huidige omstandigheden. De verwachting is dat deze situatie wellicht nog enkele dagen zal aanhouden. Daarom zouden wij u willen vragen om even geduld te willen uitoefenen. U mag er ondertussen zeker van zijn dat wij de status van uw pakje nauwgezet opvolgen en er alles aan doen om uw aankoop zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen.

U kunt de status van uw pakje volgen via de statuspagina van uw bestelling of via de tracking die u kreeg in de verzendingsbevestiging. Indien deze tracking dan even stilstaat, weet u dat uw pakje wellicht vertraging heeft opgelopen in het distributiecentrum.

Valante dankt u van harte voor uw begrip en blijf veilig!

Terug naar blog