Meteen naar de content

Volg ons!

𝗩𝗔𝗡𝗗𝗔𝗔𝗚 𝗕𝗘𝗦𝗧𝗘𝗟𝗗 = 𝗠𝗢𝗥𝗚𝗘𝗡 𝗜𝗡 𝗛𝗨𝗜𝗦 📦

★★★★★ 50.000+ TEVREDEN KLANTEN

Klantenservice

Retourneren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de bestelling die je hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Bij Valante streven we naar de grootst mogelijke klanttevredenheid. Als je problemen hebt met de bestelling neem dan contact met ons op via info@valante.nl of meldt de retourzending rechtstreeks aan in ons retourportaal.

Hieronder vind je ons retourbeleid:

1. KAN IK MIJN SMARTWATCH RETOURNEREN?

U mag uw smartwatch in de regel altijd retourneren binnen de bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product. U moet er echter op letten dat er voor ons geen waardevermindering is door intensieve gebruikssporen. U moet de smartwatch zoveel mogelijk retourneren in de staat waarin u het van ons ontvangen hebt.

Het is belangrijk dat u een retouraanvraag altijd voorafgaandelijk bij ons aanmeldt via ons retourportaal. Wij vragen u dan om enkele foto's om de huidige staat van de smartwatch te beoordelen.

2. WAT IS DE RETOURTIJD?

Je kunt een product binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren wanneer aan bovenvermelde voorwaarden voldaan is. Vermijd in elk geval waardeverlies waardoor wij de smartwatch zelf niet meer zouden kunnen doorverkopen. 

3. HOE LANG DUURT DE TERUGBETALING?

De betaling wordt uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode, nadat we de producten hebben ontvangen, onderzocht en vastgesteld dat er geen waardevermindering is door gebruik van het product. Wanneer er waardeverlies is door gebruikssporen, kan Valante besluiten om het pakje terug te sturen of om slechts een gedeeltelijke terugbetaling uit te voeren. De waardevermindering veroorzaakt door toedoen van de klant is dan voor rekening van de consument. 

4. WIE DRAAGT DE RETOURKOSTEN/RESTOCKING FEE?

Retourneren is in de regel gratis. Er kan voor smartwatches met gebruikssporen een restocking fee van 15 euro in mindering worden gebracht van het aankoopbedrag. Deze kosten vertegenwoordigen de kosten voor verwerking, controle, reiniging en opnieuw verpakken (zie hierover meer hieronder).

5.  WAAROM EEN RESTOCKING FEE

Omdat wij hoge personeelskosten hebben voor de controle, schoonmaken en herverpakken van geretourneerde producten, brengen wij voor gebruikte smartwatches een beperkte restocking fee van 15 euro in rekening. Wij moeten de geretourneerde producten immers zelf nog kunnen verder verkopen. Er vindt telkens een individuele controle plaats naar gebruikssporen die tot waardevermindering leiden.

6. WAT MOET IK DOEN OM TE RETOURNEREN?

Retourzendingen moeten altijd vooraf bij ons aangemeld worden via ons retourportaal. Wij moeten immers in staat zijn om belangrijke klantgegevens te controleren, alsook de huidige staat van de smartwatch. Indien aan de retourvoorwaarden voldaan is, krijgt u van ons de retourinstructies.

Indien je besluit het artikel te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan Valante geretourneerd te worden. Kies altijd voor een retourzending met tracking. Valante behoudt zich het recht voor om niet vooraf aangemelde retourzendingen en/of retourzendingen zonder het door ons verstrekte retourlabel te weigeren.

7. WIE MOET IK CONTACTEREN?

Je moet de retour bij ons aanmelden via ons retourportaal. U krijgt dan binnen de 24 uur een reactie van ons met de retourinstructies. 

8. MIJN BESTELLING IS BESCHADIGD AANGEKOMEN, WAT MOET IK DOEN?

In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat een pakje of een smartwatch beschadigd geleverd wordt. Dat is dan doorgaans te wijten aan een verkeerde manipulatie in het magazijn of tijdens het transport. In dat geval moet je ons zo snel mogelijk na de levering aanschrijven via info@valante.nl en ons een foto bezorgen van het beschadigde artikel. Met die informatie gaan wij dan meteen aan de slag om een gepaste oplossing te zoeken!

Vandaag besteld = morgen in huis!

Wij verzenden met PostNL, en bieden gratis verzending aan!

Bestel Nu, Betaal Later

Klarna Pay Later geeft u extra flexibiliteit omdat u binnen 30 dagen kunt betalen.

14 dagen retourbeleid

U kunt altijd retourneren of ruilen. Wij bieden een 14 dagen retour- of ruilbeleid als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling.