Direkt zum Inhalt
folgen Sie uns
Heute bestellt = noch am selben Tag verschickt ūüď¶
‚ėÖ‚ėÖ‚ėÖ‚ėÖ‚ėÖ √úBER 50.000 ZUFRIEDENE KUNDEN

Kundendienst

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze smartwatches en doen ons uiterste best om deze in topconditie bij u thuis te brengen. In zeldzame gevallen kan het weleens voorkomen dat een bestelling beschadigd raakt tijdens het transport of dat er iets anders voorvalt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. U moet ieder gebrek wettelijk gezien binnen de twee maanden na de constatering aan ons melden. Indien het gebrek dan binnen de garantie valt, staan wij in voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal verloopt zoals gepland. U hebt een klacht? Dat proberen wij uiteraard altijd te vermijden. Indien u toch een klacht hebt, vragen wij u om ons te contacteren op info@valante.nl en duidelijk uw ordernummer te vermelden. Wij doen er alles aan om alle mogelijke klachten binnen een redelijke termijn af te handelen. Doorgaans hebt u bij ons binnen de 24 uur (vaak veel sneller) een antwoord. Wij streven ernaar om door middel van onderhandeling altijd tot een voor beide partijen gepaste oplossing te komen.

Komen we er samen niet uit ‚Äď dat gebeurt gelukkig maar zelden ‚Äď dan hebt u de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen voor bemiddeling aan Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Heute bestellt = noch am selben Tag verschickt!

Wir versenden mit der Deutschen Post und liefern versandkostenfrei!

Jetzt bestellen, später bezahlen

Klarna Pay Later bietet Ihnen zusätzliche Flexibilität, da Sie innerhalb von 30 Tagen bezahlen können.

14 Tage R√ľckgaberecht

Sie k√∂nnen jederzeit zur√ľckgeben oder umtauschen. Wir bieten ein 14-t√§giges R√ľckgabe- oder Umtauschrecht, wenn Sie aus irgendeinem Grund mit Ihrer Bestellung nicht zufrieden sind.